EN | NL

Meer dan een transfer

Uw transfer is voor ons veel meer dan een ritje van A naar B. We zien het als onze taak om uw reis tot een veilige, comfortabele en ontspannen ervaring te maken. Of het nu gaat om uw dagelijks gang naar kantoor, een zakenreis of toeristische trip: onze chauffeurs ontzorgen u. Soms actief en betrokken, omdat u in bent voor een praatje, meer over de omgeving wilt weten of snel iets geregeld wilt hebben. Soms juist stil en discreet, omdat u geconcentreerd aan het werk of in gesprek bent. En wat dat betreft: alles wat er in onze wagens wordt besproken, blijft daar ook. Kwestie van vertrouwen.

Boek een rit

Verrassende extra's

Airport transfers

Wij halen u van het vliegveld en brengen u na uw verblijf graag weer terug. Uw vlucht vertraagd of gewijzigd? Geen zorgen: u bent tijdig bij de gate en bij aankomst staan wij voor u klaar.

Tours

Wij bieden tours op maat. Zo beleeft u de klassieke hoogtepunten van een trip naar Nederland: van tulpen tot windmolens en van Rembrandt tot Van Gogh. Maar we kennen ook talloze ‘hidden treasures’ die uw bezoek onvergetelijk maken. Of stel uw eigen rondreis samen. Waar u ook voor kiest, onze chauffeur is uw betrouwbare gids en maakt van elke bestemming een geweldige ervaring.

Roadshows

Een strak reisschema langs zakelijke bestemmingen is een van onze specialismen. Waar uw bijeenkomst ook plaatsvindt: we zetten u tijdig en stijlvol af bij de ingang van elk bedrijf in de Benelux. En wachten net zo lang tot uw afspraak is afgerond. Eén seintje en we rijden voor – en weer verder.

VIP Service

Uw veiligheid en comfort zijn onze eerste prioriteit. U stapt dan ook altijd in bij een gecertificeerd VIP-chauffeur: dankzij jaren ervaring en erkende rijopleidingen geschoold in veilig en proactief weggedrag.

Waarom kiezen voor Airport transfer?

Miljoenen kilometers ervaring

Al ruim 25 jaar vervoeren wij onze gasten; een geschiedenis om trots op te zijn. Wij houden van ons werk en weten wat erbij komt kijken.

Over ons

Onze wagens: betrouwbare klasse

Ons wagenpark is altijd in topconditie, technisch up-to-date en gericht op comfort. Al onze voertuigen hebben bijvoorbeeld water en wifi aan boord.

Onze wagens

Book your transfer

Vul het formulier in het Nederlands of engels in. Dank u wel!

Boek een rit eenvoudig en snel met Airport Transfer. Vul onderstaand formulier in en verstuur uw aanvraag. Uw boeking is volledig wanneer u telefonisch of per email een bevestiging ontvangt. Heeft u een auto nodig binnen 48 uur? Bel ons dan direct op: +31 654 65 25 40
Dhr.
Mevr.